fredag 1 maj 2009

1 maj

Har blivit ganska dålig påa tt blogga nu för tiden, men jag måste faktist skylla på det fina vädret ;) Igår var det sista dagen av Kulturveckan på Bäckäng, och som jag inte nämnt gick jag och My till kareoke final, som vi dock inte vann men nära ;) Igår chillade vi även i gräset med en pizza medans personalen på skolan spelade fotboll mot eleverna, fyfan säger jag bara, vilken spirit vi har på skolan! :D

På kvällen var det kortege och efteråt dorg jag, Mathias, Viktor, Frida och ngra mer till Kypesjön, för Bäckäng skulle ha fest där. Dock kom poliserna efetr bara en kvartoch vi drog ner till stan igen. Impulsivt åkte vi på fest i Sjöbo, där var vi också typ en kvart och sen åkte jag och Mathias hem. Måste säga att hela kvällen blev överskattad men folket var fan i mig förjävla goa, ni gjorde min kväll! ;)
Annars idag har jag, Mathias, mamma och Tess varit inne i Borås. Jag fick tag på 3 par skor och köpte sedan ett par till Mahias, varsågod! ;P Sen köpte vi mat inför ikväll då vi ska grilla och bara ta det lugnt och chilla :) Ska ner och göra mig iordning nu, uppdaterar kanske ikv :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar